Вземи пари, когато ти трябват

Отдавна имаш планове да ремонтираш дома си и да смениш най-накрая остарелите мебели и техника. Или искаш да изненадаш семейството си с почивка, за да се възстановите всички от големия стрес и напрежението от дългите месеци на социална изолация.

Правиш хиляди планове, но винаги се отказваш, защото колкото и да се стараеш, не можеш да събереш необходимата ти сума, за да ги осъществиш.
Затова просто спираш да мечтаеш и продължаваш както досега. Живееш в жилището, което плаче за ремонт, използваш остарялата техника и мебели, които едва гледаш, а почивката на море или планина си я обещаваш за някоя друга година.

Искаш ли да промениш този сценарий и да вземеш парите, които ти трябват, за да осъществиш всичките си планове сега и веднага?

Тогава разгледай кредитните продукти на банковите институции и потърси твоя потребителски кредит.

Какви заеми предлагат банките и как да се възползваш от тях винаги, когато имаш нужда?

Всички банкови институции у нас предлагат голям брой кредитни услуги, които могат да ти бъдат от помощ в зависимост от твоите нужди. Затова не се отказвай от мечтите си, а влез и разгледай какви кредитни продукти предлага твоята банка.

Популярни видове заеми за индивидуални клиенти

Стандартни кредити
Ако се спреш на този вид потребителски заем, можеш да поискаш по-голям като размер кредит, с който да направиш желания ремонт, да купиш нова кола, да отидеш на почивка и т. н., и т. н. Стандартните кредити обикновено се отпускат в минимален размер от 500 лв и максимален размер до 35 000 лв. Ако кандидатстваш за стандартен потребителски заем никой няма да изисква от теб да посочиш за какво точно ще го използваш, нито ще иска от теб да търсиш поръчител (освен ако това не се налага).

Бърз заем
Този вид кредитиране се предлага в по-малък размер (от 500 до 2000 – 7000 лв) и трябва да го погасиш в кратки срокове. За сметка на това обаче, ще ти е много полезен, ако имаш наистина спешна нужда от пари и искаш да ги вземеш веднага. Бързите кредити се отпускат от банките в рамките на около час след като направиш заявката и за да ти бъдат отпуснати единственият документ, който трябва да представиш е документ за самоличност.

Овърдрафт
Овърдрафт може да ти бъде отпуснат, ако получаваш заплатата си по сметка от банката, в която кандидатстваш. Процедурата за кандидатстване и получаване на заема е облекчена, можеш да го използваш наведнъж или на части (както на теб ти е удобно), а най-хубавото е, че максималния размер на овърдрафта, който можеш да поискаш е до 12 000 лв. И още нещо. Ако поискаш своя овърдрафт от модерна банка, можеш да направиш заявката си и онлайн.

Потребителски заем със залог на влог
От този кредитен продукт можеш да се възползваш, ако имаш влог в банката, в която кандидатстваш за заем. Чрез влога си гарантираш обезпечението на кредита, затова и максималната сума, която може да ти бъде отпусната е до 90% от размера на влога, който имаш в банката.

Кредит за хора от третата възраст
Никъде не е казано, че само хората в активна възраст имат нужда от пари и че само на тях трябва да бъдат отпускани кредити, нали? Ако си пенсионер и се нуждаеш от кредит, можеш да го поискаш и той да ти бъде предоставен. За да кандидатстваш за банков заем трябва да получаваш пенсията си по сметка от същата банка. Размерът на този вид заеми варира от 500 до 15 000 лв и никой няма да те пита за какво ще използваш отпуснатите ти пари. А най-хубавото е, че за да направиш заявката си, не се налага да ходиш до клон на банката, а можеш да заявиш желанието си и онлайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *