Бебешките колички с швейцарско качество

Всички искаме най-доброто за нашите деца.
Това в най-голяма степен важи за родителите, които чакат бебе. Те са готови на всичко, за да открият най-хубавите дрешки, най-удобното креватче, най-забавните играчки и т. н.

Изискванията при избора на първото превозно средство на малчугана – бебешката количка, естествено, също са високи. Тя трябва да е удобна за малчугана и с практични екстри за майката, да е здрава, маневрена и много красива.
Отговор на тези желания са надеждните бебешки колички с марка Zizito, които са с гарантирано швейцарско качество.

Бебешките колички на Zizito – сигурни, красиви и удобни

Количките, произведени от швейцарската компания „ZIZITO SA“, са с доказано качество. Един от най-важните показатели за всяка бебешка количка е нейната сигурност, която гарантира здравето на децата и спокойствието на родителите. Затова всички артикули са придружени от специален сертификат за безопасност – SGS Швейцария.
Швейцарските колички са със стабилна конструкция и са изработени от издържливи и безопасни за експлоатация материали. Те са с оригинален дизайн и са съобразени с модните тенденции в продуктите за деца. Предлагат се в традиционни разцветки за момичета и момчета – различни нюанси на червено или синьо, а също и унисекс, които са подходящи за двата пола. Така количката може да се ползва и от следващото дете в семейството, независимо от пола му.

Има всесезонни колички, подходящи за ползване през цялата година, а също и летни модели.

За да се ориентират по-добре родителите, в описанието на количките е указано за каква възраст и до какви килограми на детето е подходяща. Посочено е също теглото на самата количка и размерите й, включително и тези на колелцата. За сгъваемите има указание как се сгъват. В това състояние те са лесни за пренасяне. Могат да бъдат съхранявани в тесни пространства.
Може да изберете за своето дете комбинирана количка 3 в 1 и 2 в 1. Те могат да имат кош за новородено и столче за автомобил, което решава и проблемите при пътуване на семейството.

Колички с много екстри

Количките на Zizito притежават много екстри, което ги прави комфортни за детето и практични за родителите. За да предпазват по-добре малките палавници, те имат бордове, а за удобство са снабдени с регулируеми дръжки. Бебешките превозни средства могат да се движат добре на всякакви терени, защото притежават отлична маневреност дори по неравни терени и амортисьори. Предните колела имат пружинно окачване с възможност да се блокират, за да се предотврати опасността количката да тръгне сама и да стане неконтролируема.
За да не се уморява детето, седалките и опорите за гърба могат да бъдат регулирани. Сред характеристиките на някои модели са пет възможни позиции за седене и сън. Имат поставки за крачетата на детето, които също подлежат на регулиране. Количките имат сенници с мрежести визьори, джоб на сенника с цип и отварящи се страни с мрежа за проветряване. Полезно допълнение е и покривалото за крачета.

Тъй като при всяка разходка на бебето е необходимо майките и татковците да носят много неща, повечето разполагат с голям багажник. Монтирани са и удобни дръжки с гумирано покритие.

Всички родители знаят, че хигиената по отношение на детските артикули е много важна. Затова подплатите на бебешките колички са от висококачествени материи, които могат лесно да се махат, за да бъдат почистени.
При някои модели колелцата също се могат да се свалят, когато ще се почистват.
За малко по-големите малчугани, които вече не ги свърта в количка с четири колела, се предлагат детски триколки.
Препоръчват се за възраст 18-24 месеца Те са забавни за малчуганите, а за спокойствие на родителите имат дръжки, с които те могат да контролират движението. За по-сигурно триколките имат и здрави спирачки. Разполагат с допълнителни аксесоари като пластмасов кош за съхранение, тромба за клаксон, несесер и малък преден кош за съхранение.

Тъй като триколките се ползват през топлите сезони, те имат и предпазващ главичката на детето сенник. Тези интересни детски превозни средства са изцяло швейцарска линия на производство, така че качеството им е безупречно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *