Кубрат Пулев призна, че съжалява за целувката към Джени Суши

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев призна, че съжалява за акта си след победата над Богдан Дину в Калифорния. Тогава Пулев даде интервю пред репортерката Джени Суши и я целуна по устата, което предизвика огромен скандал в боксовите среди.

В резултат на това, лицензът на Кобрата да се бие в Калифорния бе временно отнет, а Джени Суши си нае известен адвокат, с който да съди българския боксьор.

През уикенда Кубрат Пулев гостува в предаването “120 минути” по бТВ и призна, че вече съжалява за решението си да целуне репортерката. Той добави, че е готов да се извини официално, ако има нужда.

Българският боксьор обаче добави, че смята за неморално да бъде обявяван за сексуален насилник само заради една целувка. Той призна, че ако можеше, би върнал времето назад и би действал по различен начин. Пулев заяви, че целувката е плод на неговия темперамент и еуфория след победата над румънеца Богдан Дину. “Не е имало никакъв умисъл за насилие”, посочи боксьорът.

Той заяви, че въпреки действията на репортерката Джени Суши срещу него и заканите за съд, той не таи лоши чувства към нея. Кубрат смята, че Суши не е лош човек, но е получила лоши съвети след случилото се.

Кубрат определи своята целувка като “израз на радост”. Той сравни чувството си след победата на това “човек да е дрогиран”.

След мача на Кубрат Пулев с Богдан Дину, Джени Суши присъства на партито по случай победата на българина. Тя дори бе заснета да танцува в скута на един от приятелите на българския боксьор.

Пулев заяви, че “не знае кой я е поканил, като тя явно е дошла сама на партито”. Според думите на Кобрата, двамата са си говорили съвсем нормално след мача, сякаш нищо не се е случило.

Пулев призна, че неговата половинка Андреа е била разочарована от случилото се, но след това го е подкрепила в създалата се ситуация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *