Пътна помощ в София по всяко време

Движението с автомобили у нас, а и по другите държави си остава един от най-предпочитаните начини да се стигне от точка А до точка Б. Колкото и да се опитват хората да оставят своите коли по една или друга причина, то те прибягват до тях в най-близко време, защото пътуването е по-бързо и лесно.

Автомобилите обаче са претенциозни машини и искат своето внимание, което главно се изразява в поддръжката. Тя е изключително важна за “здравето” на вашата кола и ако вие не обръщате достатъчно внимание на колата си, то тя рано или късно ще ви създаде проблеми на пътя.

Но и тези проблеми си имат решения, като едно от тях е денонощна пътна помощ БИГ-София. Това е една от малкото доказали се компании за пътна помощ със своята лоялност, точност, качество и професионална работна ръка. Всеки един шофьор може да се възползва от предлаганите услуги на компанията по всяко време на денонощието. Благодарение на хората, работещи там, всеки може да бъде спокоен, че случи ли се нещо, то мобилен екип на БИГ-София ще дойде при него и ще окаже нужната помощ.

А може би се питате какви са предлаганите услуги и техните цени…?

Услугите, които пътна помощ БИГ-София предлага са много. Всички тях заедно с цените могат да бъдат видени на сайта на компанията, който е редовно актуализиран откъм цени, информация и новини. Някои от най-търсените услуги са: репатриране на автомобил, ремонт на място, доставка на гориво или провизии, подаване на стартов ток, компютърна автодиагностика и проверка на автомобила в сервиз преди покупка.

Всички тези услуги могат да бъдат извършени по всяко време на денонощието, като цените могат да варират според това къде се намирате, какво точно искате да бъде направено по колата и какви части искате да бъдат използвани.

Репатриране с пътна помощ БИГ-София

Репатрирането на един автомобил става с помощта на репатрак, който е специално пригоден с лебедка и платформа, за да може един автомобил да бъде изтеглен, натоварен и обезопасен и да бъде транспортиран до желаното от клиента място. Такова място може да бъде неговият дом, автомобилен сервиз на пътна помощ БИГ-София или пък до сервиз по избор.

Това е голямо предимство за всеки закъсал шофьор, защото сам може да прецени къде е добре да бъде репатриран автомобилът му. С пътна помощ София могат да бъдат репатрирани и други видове МПС като например мотори, джипове, миниванове, бусове и дори селскостопанска и строителна техника. Цените са различни за видовете МПС-та!

Компютърна автодиагностика в сервиз или на място

Все повече производството на новите автомобили е свързано с поставянето и използването на много електроника, която да улеснява процесите, но въпросът е дали тя е в полза на нас и колите ни. Точен отговор няма, но това което може да се каже е, че електрониката също иска навременна поддръжка и профилактични диагностики, които да показват моментното състояние на всичко по автомобила.

Именно затова БИГ-София извършва компютърна автодиагностика на място в сервиз или пък на адрес, посочен от клиента. Няма никакво значение на кое от двете места ще бъде извършена тя, защото уредите и професионализма са в основата на целия процес. Единственото, което трябва да направите е да се обадите на пътна помощ БИГ-София и да поискате да ви бъде направена компютърна автодиагностика.

Преглед на кола преди нейната покупка

Това е една от сравнително новите услуги на пазара, в които компанията се усъвършенства. Тя е с цел да се помогне на даден шофьор при покупката на автомобил, който да разбере защо трябва да избере или да не избира дадена кола. Информация бива давана за всичко важно около автомобилът като например реалните километри, какво е състоянието на двигателя и има ли проблеми с електрониката, които биха стрували скъпо при евентуален ремонт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *