Утре стартира Aniventure Comic Con 2018

Утре е големият ден за всички любители на поп културата у нас, защото в София стартира двудневното събитие Aniventure Comic Con. На 15 и 16 септември Интер Експо Център в столицата ще се превърне в дом за всички любители на филмите, сериалите, гейминга, комиксите, косплея и всякакви други неща, свързани с нърд културата.  Двудневният билет за Aniventure Comic Con е на цена от 35 лева, като за деца между 8 и 12 години цената е 18 лева.

И този път събитието ще има специални гости. Почитателите на касовия сериал “Игра на тронове” ще могат да се запознаят с актьорите Кристиан Наирн, Даниел Портман и Владимир Фурдик, които в шоуто на HBO играят съответно Ходор, Подрик и Нощния крал.

Повод за радост имат и феновете на сериала “Викинги”, тъй като у нас ще гостуват сестрите Мод и Джорджия Хърст, които играят съответно Хелга и Торви.

Сред останалите специални гости на Aniventure Comic Con са косплейърите Reika и Kamui, създателят на популярния уеб комикс Cyanide & Happiness Роб Денблейкър и актьорите от “Скъпи наследници” Даяна Ханджиева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова и Орлин Павлов.

Внимание е обърнато и на популярните влогъри, защото сред гостите на събитието са Емил Конрад, Стан, Стефи и Оливера от Olive’s Branch. Надя Петрова, Илиян Илиев, Ивомила Петкова и Бойко Кръстанов също ще бъдат на линия за среща с феновете си.

На Aniventure Comic Con ще бъде представен и първият комикс на Стен Дамянов, автор на историите за Just Spas – киселият заек, който в последната година “превзе” Фейсбук.

За любителите на гейминга са предвидени турнири с награди, където най-добрите ще могат да докажат възможностите си пред всички останали.

В зависимост от това с какви билети сте се сдобили, ще имате възможност за meet & greet с любимите си звезди, както и възможността да им зададете въпрос, да си вземете автограф или да си направите снимка за спомен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *