Майкъл Бубле идва за първия си концерт в България

Популярният поп изпълнител Майкъл Бубле ще зарадва българските си фенове с първия си концерт у нас. Организаторите на събитието от Sofia Music Enteprises потвърждават, че концертът на канадския певец ще се състои на 14 септември 2019 година в столичната зала “Арена Армеец”.

Майкъл Бубле е носител на четири награди “Грами”. Той има зад гърба си пет успешни турнета в цял свят и повече от 60 милиона продадени албума. През лятото на тази година канадецът се завърна на сцената след продължително отсъствие, свързано със сериозни проблеми в неговото семейство. Повече от 150 000 души посетиха концертите му в Дъблин, Лондон и Сидни.

Визитата на Майкъл Бубле в София ще бъде част от неговото следващо турне, с което канадецът ще представи своя осми студиен албум. Неговото заглавие е просто Love. Албумът излиза днес – на 16 ноември. Турнето на Майкъл Бубле ще стартира с 27 концерта на територията на Северна Америка. Първият от тях ще бъде на 13 февруари в слънчевия щат Флорида.

Организаторите посочват, че концертът на Майкъл Бубле в зала “Арена Армеец” ще бъде изцяло със седящи места. Поради това капацитетът на залата ще бъде ограничен до 10 000 места. Продажбата на билети започва на 23 ноември, петък, от 10 ч. в мрежата на “Ивентим”.

Майкъл Бубле е роден на 9 септември 1975 година в Бърнаби, Британска Колумбия. Неговият първи албум BaBalu от 2001 година успява да дебютира в Топ 10 на Великобритания и Канада, проправяйки пътя на талантливия изпълнител към световна слава. Истински голяма популярност Бубле успява да си спечели с албума от 2005 година It’s Time, който е един от най-успешните му до момента. Заедно с албума от 2007 година – Call Me Irresponsible, Бубле успява да достигне до №1 в чартовете, включително в престижния Billboard 200.

Албумът на Майкъл Бубле от 2009 година Crazy Love също дебютира под №1 в Billboard 200, като остава на тази позиция за три седмици.

На 14 септември 2019 година българската публика ще може да се срещне за първи път на живо с красивата музика на Майкъл Бубле.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *