Орлин Павлов ще изнесе необикновен “плаващ” концерт

Поп изпълнителят Орлин Павлов първия по рода си у нас “плаващ” концерт. Това ще се случи на 28 август на Гребната база в Пловдив. Концертът ще се проведе върху специално изградени плаващи понтони, които ще бъдат трансформирани в плаваща сцена върху водата. Създатели на сцената са Ина Димитрова и фирма “БулДок”. Преди три години те бяха в основата на изграждането на инсталациите на известните плаващи кейове на Кристо Явашев. Сега отново те са замесени в подобен проект, който ще впечатли гостите на Пловдив и самите пловдивчани.

Плаващият концерт на Орлин Павлов ще има и някои специални гости. На сцената ще се качат имена като Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо. Събитието е част от програмата на “Пловдив – Европейска столица на културата”. Събитието е безплатно за всички.

Любопитен детайл е, че публиката на концерта ще стане и участник в новия филм на Ники Илиев “Завръщане”. Орлин Павлов е сред актьорите в продукцията, а по време на концерта му ще бъде заснета финалната сцена на лентата. Тя разказва за трима приятели, които се завръщат в родния си Пловдив, за да спасят от разрушение къщата от детството на свой другар. Филмът е в жанра романтична комедия, а основната му идея е запазването на традициите и ценностите, както и връщането ни към корените.

Самият Орлин Павлов обещава публиката на Гребната база да чуят най-популярните му парчета, както и песни от неговия последен албум “Още малко”. Специално за филма има и записано ново парче, което публиката ще може да чуе. “Надявам се песента да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив”, заяви Орлин Павлов.

Орлин Павлов е едно от най-разпознаваемите лица в българската поп музика. Той е бивш вокалист на група “Каффе”, но през 2006 година стартира самостоятелна кариера. Участва в множество филми и сериали, както и в различни риалити формати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *